Energie vergelijken?

Postcode Type Energiecontract

Energie vergelijken Saint-Georges-Sur-Meuse

Meteen energie vergelijken in Saint-Georges-Sur-Meuse? Geholpen door deze website ontdek je moeiteloos alle beschikbare aanbieders zoals Eneco en Comfort Energy. Specificeer jouw situatie, begroot het stroom- en gasverbruik, en vind uit welke energieleverancier in Saint-Georges-Sur-Meuse de beste deal heeft! Ook bekijk je via de Energiehunter uitgebreide info over zaken als o.a. energiegebruik in de regio en zakelijke energie. Ook verschaffen wij jou nuttige tips die helpen minder stroom en gas te consumeren.

Inhoudsopgave:
Gemeente: Saint-Georges-Sur-Meuse
Netbeheerder Elektra:Tecteo
Netbeheerder AardgasTecteo
Gemiddelde gastarief (m3) maart 2024€0,361
Gemiddelde stroomtarief (kWh) maart 2024€0,281
Gemiddeld verbruik: 1440 m3 en 3475 kwh
Populaire aanbiederMEGA

Gemakkelijk vergelijken

 • Alle bekende aanbieders bij elkaar
 • Vertrouwelijke omgang persoonsgegevens
 • Bespaar jaarlijks tot wel € 490,00.

Eenvoudig overstappen

 • In 3 minuten online regelen
 • 14 kalenderdagen bedenktijd
 • Je zit geen dag zonder stroom en gas

Eneco Engie Essent Luminus
eneco-logo engie-logo essent-logo liminus-logo
Beste keus Betrouwbaar Klantvriendelijk Goede service
Aanbod Gas:
Stroom:
Mazout:
Gas:
Stroom:
Mazout:
Gas:
Stroom:
Mazout:
Gas:
Stroom:
Mazout:
Aanbieding €160+ Korting €50+ Korting €50+ Korting €50+ Korting
Beoordeling
Afsluiten


Welke energieleveranciers zijn er in Saint-Georges-Sur-Meuse?

Wij zien een groot aantal energieleveranciers actief in de regio Saint-Georges-Sur-Meuse. Van Antargaz tot bijvoorbeeld Watz, het aantal aanbieders was nooit zo groot. Op dit ogenblik kan je kiezen uit om en nabij 25 energieleveranciers. Deze gebruiken allen het elektra- en gasnetwerk van Tecteo. Het is vrijwel uitgesloten om zelf alle leveranciers onder elkaar te zetten. Voor dit scenario is de energiesimulator toe te passen. Uitzoeken welke energiemaatschappij in deze regio actief zijn? Achterhalen wie de goedkoopste aanbieder van energie in Saint-Georges-Sur-Meuse voor jou is? Geef gemakkelijk de eigen gegevens in, kies uit een van de aanbiedingen, en stap meteen over. Zie ook onze 5 praktische bespaartips.

Wat is de goedkoopste energieleverancier?
Stroom is stroom en gas is gas. Bij wie je de energie ook koopt, je kunt altijd koken, en de warmwatervoorziening en verwarming werkt altijd. Desalniettemin, energiebedrijven kennen toch grote onderlinge verschillen. Is er sprake van gasstoringen of stroomproblemen, dan is het prioriteit dat er gauw een oplossing volgt. Het punt is: kijk ook naar service. Ten slotte zoekt iedereen niet teveel betalen voor energie. Dat is logisch natuurlijk. Door gebruik te maken van de energievergelijker vind je zonder moeite de goedkoopste energieleverancier van Saint-Georges-Sur-Meuse, die aansluit op jouw wensen. Zoeken op unieke aspecten? Dat is mogelijk. Geholpen door selecties in de vergelijkingstool ontdek jij moeiteloos een contract dat matcht met de ingevoerde gegevens.
Populaire energiebedrijven in Saint-Georges-Sur-Meuse

 • Engie: Goede klantenservice
 • OCTA+: Eigen termijnbedrag kiezen
 • Lampiris: Ook flexibele prijzen
 • MEGA: Meerdere contracten
 • Essent: Kennis van zaken over (duurzame) energie
 • Eneco: Handige website
 • Luminus: Termijnbedrag zelf aanpassen
 • Elegant: Ook modelcontracten
 • Watz: Goede klantenservice
 • Wase Wind: Voor de klein- en grootverbruiker
 • Comfort Energy: Online energiesimulator
 • Poweo: Online meterstanden doorgeven

Hoe duur is energie in onze straat? (Prijzen maart 2024)

De voorwaarden van energie-aanbieders en de prijzen zijn weer anders per regio. Wat hieraan ten grondslag ligt is dat er nogal wat beheerders van het net op deze markt werken. Iedere beheerder van het net rekent weer andere tarieven voor de aansluiting + transport van gas en elektra. De tegenwoordige stroom netbeheerder in Saint-Georges-Sur-Meuse is Tecteo. De tarieven voor het beheer van het netwerk wisselen per postcodegebied. Op de energierekening kan je dit teruglezen. In de gemeente Saint-Georges-Sur-Meuse is de huidige netbeheerder van het aardgas Tecteo. Bij problemen met het gas wordt dit door hen verholpen.

Cijfers en feiten Saint-Georges-Sur-Meuse

 • Provincie: Luik
 • Gemeente: Saint-Georges-Sur-Meuse
 • CV Merk: Brotje
 • Aandeel duurzaam: 0,213%
 • Hoofdpostcode: 4470
 • Aantal mazout liters: 2530 liter

Wat zijn de energieprijzen?

 • Netbeheerder: Tecteo
 • Gasregio: Tecteo
 • Gastarief M3: €0,361
 • Stroomtarief kwh: €0,281
 • Gem. gasverbruik: 1440 M3
 • Gem. stroomverbruik: 3475 kWh
energie-vergelijken-saint-georges-sur-meuse

In 5 stappen overstappen naar een andere energieleverancier

Benodigde tijd: 5 minuten

Probleemloos veranderen van energie snel afhandelen.

 1. Specificeer jouw situatie

  Stap 1 is het invoeren van de standaard informatie. Onder andere gezinssamenstelling, en straatnaam + huisnummer.

 2. Vul energieverbruik in

  Geef je gas en stroomverbruik op. In en rondom Saint-Georges-Sur-Meuse bedraagt het gemiddelde gebruik ong. 1440 m3 en 3475 kWh. Heb jij een gasloze woning? Ga dan voor ‘alleen stroom’ . Heb je zonnepanelen? Bereken het maximale kWh’s dat er per 12 maanden wordt opgewekt. De genoemde zaken bepalen de kosten van gas en elektra.

 3. Specificeer type energie en de contractlooptijd.

  Zo worden zaken aangeboden als; grijze stroom of misschien wel groene stroom uit België of Europa. Maakt het voor jou niet uit? Sla dit dan over. Betreffende prijs zekerheden kan men gaan voor producten van 1 jaar tot 5 jaar en modelcontracten. Vaak is het slim om jaarlijks een nieuwe energieleverancier te kiezen.  

 4. Tarieven vergelijken

  Voorkeuren doorgegeven? Er volgt de totaallijst met alle mogelijke energiebedrijven. Bij ieder contract zoek je data over type energie, contractsduur, de hoogte van de tarieven van gas en elektra in Saint-Georges-Sur-Meuse, en nieuwe klanten korting. Kies de maatschappij die in lijn is met jouw zoekopdracht.

 5. Zonder moeite overstappen

  Een mooie leverancier beschikbaar? Klik op de ‘bekijk’ knop. We versturen jouw aanvraag direct door naar de relevante pagina op de website van de energie-onderneming. Denk aan www.lampiris.be + www.belpower.be. Jouw nieuwe energie-partij neemt het administratieve deel voor zich. Je komt nooit zonder gas en stroom in Saint-Georges-Sur-Meuse


Energie besparen dankzij deze 5 tips

Veranderen van energieleverancier in maart 2024 kan soms wel €380 voordeel geven. Daarentegen, wil jij nog meer adviezen om minder geld kwijt te zijn aan de energiekosten? Op energiehunter.be tref je 5 energiebespaartips die je meteen kunt toepassen in jouw woning.

 • Praktisch advies 1: een efficiënte douchekop kopen
 • Bezuinigtip 2: eerst de vaatwasser goed vullen, voordat je hem aanzet.
 • Bespaaradvies 3: het deksel op de pan houden tijdens het koken.
 • Bezuinigadvies 4: het dak isoleren.
 • Praktisch advies 5: laat lichten niet onnodig branden

Extra hulp bij gas en stroom vergelijken

Wat is een goed moment om over te stappen?

Een vraag die we vaak krijgen is: wanneer is een handig moment om over te stappen? Onze klantenservice specialisten zeggen: wees geen dief van uw portemonnee en ga overstappen in Saint-Georges-Sur-Meuse. Op die manier realiseer je de hoogste besparing. Desalniettemin, je moet wel contractvrij zijn natuurlijk. Is jouw huidige contract bijna afgelopen? 6 weken voor afloop contracttermijn mag je al een andere aanbieder kiezen. Contract met bepaalde looptijd? Dan moet je wellicht nog even wachten. Je kunt eerder overstappen, maar vermoedelijk betaal je dan een boete. Contract met onbepaalde looptijd? In zo’n situatie mag men switchen, en er is geen opzegvergoeding. Niet eerder van leverancier gewisseld? In zo’n geval is jouw looptijd waarschijnlijk al verstreken. Zet dan gelijk het overstap proces in gang.  

Kiezen voor lange termijn of meer vrijheid met modelcontracten?

Wie een nieuw energiecontract wil afsluiten zijn er grofweg 2 mogelijkheden: variabele of vaste prijzen. Bij vaste energietarieven staan de tarieven vast voor een bepaalde periode. Iedereen weet zeker wat hij/zij betaalt, en je hoeft nooit extra te betalen wanneer gas- en elektra tarieven omhoog gaan. Bij variabele energietarieven staan er geen kosten vast tijdens de contracttermijn. Doorgaans kom je deze tariefupdate tegen op 1 januari en op 1 juli. Binnen deze flex-overeenkomst is dus ook erg interessant wanneer gas en stroom tarieven naar beneden gaan.

Een kortlopend of langlopend contract afsluiten?

Het lijkt een goed idee: zo’n meerjarig energiecontract in maart 2024 waarbij je exact weet welke prijs je voor elektra en gas betaalt. En daarnaast krijg je ook nog eens een nieuwe klanten bonus (cashback). Jammer genoeg werkt het niet zo. Voor de energie industrie werkt het zo: langlopende contracten zijn duurder dan diverse kortlopende energiecontracten voor Saint-Georges-Sur-Meuse. Kies je voor een langlopend contract, dan zullen de tarieven per m3 en kWh iets lager zijn. Desalniettemin, bij een abonnement van 1 jaar krijg jij jaarlijks een hoge welkomstbonus. Onder aan de streep is dat ’t voordeligst!

Ben ik verantwoordelijk voor het contract opzeggen?

Nee, vaak regelt jouw aankomende leverancier het opzeggen van het huidige contract via de overstapservice. Overstappen is echt kinderspel. Vergelijk de tarieven in jouw regio en ga voor een beschikbare energieaanbieder. Bijvoorbeeld OCTA+, ENGIE of Ecopower. Daarnaast kies je de ingangsdatum van het contract. Jouw nieuwe maatschappij zal precies op die dag starten met leveren. Jullie zitten nooit zonder stroom en aardgas.

Hoe is het mogelijk dat jullie goedkoper zijn dan de energie-onderneming zelf?

Middels deze website achterhaal je altijd de scherpste aanbiedingen. Zodra je energieprijzen checkt via bijvoorbeeld www.eneco.be, dan valt als eerste op dat de energie hier fors duurder is. Hoe bestaat dat? Kinderspel: energiebedrijven zijn altijd op zoek naar meer klanten. Met behulp van lage kosten en goede welkomstkortingen staan ze hoger in de vergelijker (op prijs gesorteerd). Door het resultaat daarvan komen meer klanten met hun merk in aanraking.

Energiebedrijven Saint-Georges-Sur-Meuse vergelijken

Vergelijk huidige energiemaatschappijen in Saint-Georges-Sur-Meuse en sluit een goed abonnement af die past bij jouw wensen

Duurzame energie in Saint-Georges-Sur-Meuse

Een aanzienlijk deel van de energie aanbieders bieden momenteel groene stroom in Saint-Georges-Sur-Meuse. Op dit front zijn er veel verschillen. De manier van produceren van groene stroom verschilt nogal. Niet alle groene energie heeft ook echt een groene oorsprong. Een behoorlijk aandeel van de duurzame elektriciteit uit andere landen wordt ongeoorloofd neergezet als “groen”. Er helemaal zeker van zijn dat energiemaatschappijen duurzaam en eerlijk zijn? Selecteer in dit geval de selectie “Groen uit België”. Hier kan jij erkende groene energieleveranciers in Saint-Georges-Sur-Meuse vergelijken, die ook nog eens goedkoop zijn.

Maak jouw regio groener
Rondom de gemeente Saint-Georges-Sur-Meuse zien we diverse stappen die het gebruik van duurzame energie stimuleren. Zaken zoals windmolens of lokale zonne-energie projecten in de postcoderoos 4470. In de regio kan je wellicht heel gunstig meedraaien in duurzaamheidsinitiatieven in de gemeente. Uiteraard is het aan te raden om ons eigen huis te verduurzamen. Binnen afzienbare tijd moet Luik de huizen van het gas af (energieneutraal) hebben. Jij kunt op allerlei manieren bijdragen, denk aan:

 • Isolatie van de woning en dubbel glas
 • Zelf opwekken met zonnepanelen
 • Plaatsen van een (hybride) warmtepomp
 • Zonneboiler aanschaffen
 • Een biomassaketel of pelletkachel laten installeren
 • En de gouden stelregel: zorg dat je minder gas en stroom verbruikt. Bekijk info over Bespaartips die je meteen kunt toepassen of bekijk mijnenergie.be, aanbieders.be, pricewise.be, vreg.be en tariefchecker.be, callmepower.be, test-aankoop.be, killmybill.be. Doorzoek informatie over Eneco diensten.