Energie vergelijken?

Postcode Type Energiecontract

Energie vergelijken Thiaumont

Meteen energie vergelijken in Thiaumont? Met behulp van deze website vind je gemakkelijk alle beschikbare energieleveranciers als bijv. Eneco en Poweo. Omschrijf jouw situatie, schat jouw verbruik, en bekijk welke energieleverancier in Thiaumont prijstechnisch het meest interessant is. Daarnaast tref je op onze website nuttige informatie informatie over thema’s als bijv. maatschappijen en vaste of variabele tarieven. Verder geven wij tips voor een lagere nota.

Inhoud van deze pagina:
Gemeente: Attert
Netbeheerder Elektra:Ieh
Netbeheerder AardgasNiet Beschikbaar
Gemiddelde gastarief (m3) juli 2024€0,426
Gemiddelde stroomtarief (kWh) juli 2024€0,289
Gemiddeld verbruik: 1600 m3 en 3495 kwh
Populaire aanbiederLampiris

Supersnel vergelijken

 • Alle bekende leveranciersin een overzicht
 • Alle aanbiedingen in één overzicht
 • Enorme besparingen tot wel € 300,00.

Moeiteloos overstappen

 • In enkele minuten overstappen
 • Altijd 14 dagen bedenktijd
 • Overstap wordt volledig voor jou geregeld

Eneco Engie Essent Luminus
eneco-logo engie-logo essent-logo liminus-logo
Beste keus Betrouwbaar Klantvriendelijk Goede service
Aanbod Gas:
Stroom:
Mazout:
Gas:
Stroom:
Mazout:
Gas:
Stroom:
Mazout:
Gas:
Stroom:
Mazout:
Aanbieding €160+ Korting €50+ Korting €50+ Korting €50+ Korting
Beoordeling
Afsluiten


Wat zijn de beste energieleveranciers in Thiaumont?

Er zijn opvallend veel energieleveranciers in Thiaumont. Dat loopt uiteen van Lampirus tot Watz, er zijn meer leveranciers dan ooit. In juli 2024 moet je een keuze maken uit ruim 25 bedrijven. Deze energieleveranciers zijn allemaal aangesloten op het netwerk van Ieh. Voor internetgebruikers is het lastig om handmatig alle prijzen te vergelijken. Voor die situatie moet je zeker de energiesimulator proberen. Achterhalen welke energieleveranciers in deze regio actief zijn? Bekijken wie de goedkoopste aanbieder van energie in Thiaumont is in juli 2024? Vul eenvoudig je persoonlijke gegevens in, selecteer de scherpste aanbieding, en regel jouw overstap eenvoudig online. Ga door naar de 5 handige bespaartips.

Overstappen naar de goedkoopste energieleverancier
Stroom en elektriciteit is altijd hetzelfde. Het doet er niet toe bij welke maatschappij je zit, er is altijd voldoende stroom aanwezig, en er is warm water in het hele huis. Daarentegen, gas & stroom maatschappijen handelen allemaal op hun eigen manier. In een situatie als een stroomstoring, dan willen jullie natuurlijk dat er meteen transparantie is. Anders gezegd: kijk niet alléén naar prijs. Alles bij elkaar genomen wil iedereen een goede én goedkope maatschappij. En dit is heel snel te regelen. Via onze handige vergelijker ontdek je direct de goedkoopste energieleverancier van Thiaumont, voor jouw situatie. Wil je kunnen filteren? Dat is mogelijk. Door middel van jouw input in de prijzenvergelijker ontdek je moeiteloos een energiecontract dat rijmt met jouw wensen.
Populaire energiebedrijven in Thiaumont

 • Engie: Met praktische energie-bespaartips
 • OCTA+: Uitgebreide contactmogelijkheden
 • Lampiris: Prima klantendienst
 • MEGA: Vaste energieprijzen
 • Essent: Eenvoudig verbruik inzien
 • Eneco: Altijd scherpe acties
 • Luminus: Uitgebreide contactmogelijkheden
 • Elegant: Een scherp tarief, passned bij jouw verbruik
 • Watz: Transparante prijzen
 • Wase Wind: Met praktische energie-bespaartips
 • Comfort Energy: Blog met handige bespaartips
 • Poweo: Vrijblijvend, geen verbrekingskosten

Hoe duur is energie in mijn woonwijk? (Prijzen juli 2024)

De producten van maatschappijen en de onkosten wijken vaak af per plaats. Dat wordt veroorzaakt doordat er verschillende beheerders dienstverleningen bieden. Elke beheerder past eigen voorwaarden toe en zijn eigen tarieven voor logistiek en onderhoud van gas en elektra. De actuele netbeheerder op het gebied van elektra in Thiaumont betreft Ieh. De kosten van het netbeheerder zijn per woonplaats weer anders. Weten hoeveel? Dat vind je op de factuur. In de gemeente Attert wordt de aardgasvervoersinfrastructuur beheerd door Niet Beschikbaar. In het geval van een storing zullen zij dat oplossen.

Kerngegevens Thiaumont

 • Provincie: Luxemburg
 • Gemeente: Attert
 • CV Merk: Wolf
 • Groene stroom: 23,10%
 • Postcode: 6717
 • Verbruik stookolie: 2380 liter

Info over energieprijzen

 • Netbeheerder: Ieh
 • Gasregio: Niet Beschikbaar
 • Gastarief M3: €0,426
 • Stroomtarief kwh: €0,289
 • Gem. gasverbruik: 1600 M3
 • Gem. stroomverbruik: 3495 kWh
energie-vergelijken-thiaumont

Overstappen van energie in 5 stappen

Benodigde tijd: 5 minuten

Online veranderen van energie in een paar minuten.

 1. Situatieschets

  Begin met de standaard informatie. Onder andere de grootte van het huishouden, de postcode en het huisnummer.

 2. Voer energieverbruik in

  Voer het geschatte verbruik in. In Thiaumont bedraagt het gemiddelde gebruik ong. 1600 m3 + 3495 kWh. Gebruik jij geen gas? Je dient dan ‘alleen stroom’ aan te vinken. Wek jij zelf stroom op met zonnepanelen? Selecteer het aantal kWh dat je opwekt. Al deze zaken zie je weer terug in de kosten van energie.

 3. Selecteer herkomst energie en abonnementsduur.

  Je kunt kiezen uit groene stroom (BE of EU), of grijze stroom. Ben jij neutraal? Laat deze optie achterwege. Omtrent contractduur kan je gaan voor een vast contract van bijv. 1 jaar tot 5 jaar en een modelcontract. Gewoonlijk loont het om elke 12 maanden een nieuw contract te nemen.  

 4. Contracten vergelijken

  Er volgt nu een tabel met alle verkrijgbare energieleveranciers. Bij elk pakket lees jij informatie met betrekking tot herkomst van stroom en gas, duur van het contract, het voorschottarief / prijzen van gas en elektra in Thiaumont, en de overstapbonus. Kies de maatschappij die rijmt met jouw zoekopdracht.

 5. Ga overstappen via internet

  Een goede leverancier tegengekomen? Lees meer info of klik op de ‘bekijk’ knop. Jij wordt vlug doorgestuurd naar de webpagina van het energiebedrijf. Dit kan zijn www.engie.be en ook www.eni.com. De nieuwe energiemaatschappij regelt alles voor jou. Altijd een aansluiting voor gas en stroom in Thiaumont


5 handige energiebespaartips

Veranderen van energieleverancier in juli 2024 kan in sommige gevallen wel €250 korting realiseren. Evenwel, is er nog meer mogelijk om te bezuinigen op mijn gas- en elektraverbruik? Op deze pagina tref je 5 bruikbare tips & tricks die eigenlijk elke Belg kan toepassen.

 • Praktische tip 1: kies voor vloerverwarming
 • Bespaaradvies 2: de koelkast uitzetten als je op vakantie gaat.
 • Bespaartip 3: de oven open zetten nadat je hem hebt gebruikt.
 • Advies 4: rolluiken gebruiken.
 • Tip 5: laat de cv-ketel regelmatig controleren

Onduidelijkheden over gas en stroom vergelijken

Wanneer adviseren jullie om de overstap te regelen?

Een vaak gestelde vraag is: wanneer moet ik overstappen? Wij van energiehunter.be zeggen: wees geen dief van uw portemonnee en ga overstappen in Thiaumont. Op die manier bespaar je het meeste geld. Toch, moet het huidige contract wel opzegbaar zijn. Is de looptijd van je contract voorbij? zes weken voor de einddatum van de overeenkomst mag je al een andere aanbieder kiezen. Zit je nog vast aan een contract? Wacht tot het contract afloopt. Je kunt natuurlijk altijd opzeggen wanneer je wilt, alleen krijg je dan wel een boete voor je kiezen. Heb jij een modelcontract? Je kunt altijd, wisselen van leverancier, en er is geen opzegvergoeding. Nooit eerder gewisseld van aanbieder? Mogelijk heb je te maken met een contract voor onbepaalde tijd. Zet dan gelijk het overstap proces in gang.  

Energietarieven vastzetten of een flexibel modelcontract?

Wanneer je een nieuw energiecontract neemt kan je diverse opties kiezen: variabele of vaste kosten. Bij vaste energietarieven leg je de prijzen van stroom en gas vast voor een periode. Dit geeft heel veel duidelijkheid, en je betaalt niets extra’s op het moment dat elektra- en gastarieven stijgen. Bij variabele energietarieven mis je dit vaste prijs element en wisselt tijdens de contracttermijn. Veelal vindt deze jaarlijkse indexatie plaats op 1 januari en op 1 juli. Bij een variabel contract is dus ook erg interessant wanneer de energieprijzen dalen.

Adviseren jullie een 1-jarig of meerjarig energiecontract?

Het kan handig zijn: een meerjarig energiecontract in juli 2024 waarbij je precies weet welke prijs je voor elektra en gas betaalt. En misschien krijg je ook nog eens een aantrekkelijke bonus (cashback). Jammer genoeg werkt het niet zo. Voor energiecontracten werkt het zo: contracten voor een langere periode zijn op lange termijn duurder dan diverse kortlopende energiecontracten voor Thiaumont. Bij een langdurig contract zullen de tarieven per m3 en kWh iets lager zijn. Daarentegen, bij zo’n overeenkomst van 12 maanden ontvang je ieder jaar zo’n persoonlijke welkomstbonus. Dit is voor vrijwel elke situatie het goedkoopst!

Ben ik verantwoordelijk voor het contract opzeggen?

Nee, meestal verzorgt je nieuwe gas en stroom leverancier de opzegging van het contract middels de overstapservice. Overstappen gaat verrassend eenvoudig. Vergelijk de tarieven in jouw regio en selecteer de beste energieleverancier. Onder andere Luminus, Essent en ook Trevion. Vervolgens selecteer je de ingangsdatum (start levering). Jullie toekomstige energie-organisatie zal starten met het leveren van elektra en gas op deze datum. Stroom en aardgas zullen nooit worden afgesloten.

Hoe kan het dat jullie prijzen lager liggen dan op de website van de leverancier?

Door gebruik te maken van de energievergelijker tref je altijd de allerlaagste tarieven. Wanneer je zelf surft naar bijvoorbeeld www.poweo.be, dan zul je zien dat dit vaak fors duurder is. Wat is daarvan de reden? Kinderspel: energiemaatschappijen willen hun klantendatabase uitbreiden. Met behulp van lagere onkosten en fikse welkomstkortingen bereiken ze hogere posities in de vergelijkers. Op basis daarvan trekken ze veel potentiële klanten aan.

Energiebedrijven Thiaumont vergelijken

Vergelijk huidige energiemaatschappijen in Thiaumont en stap over naar de beste aanbieder die past bij jouw wensen

Duurzame energie in Thiaumont

Het merendeel van de organisaties bieden ondertussen groene stroom in Thiaumont. Binnen dit domein is hier veel variatie in mogelijk. De wijze waarop groene stroom wordt opgewekt is zeer wisselend. Niet ieder “groene stroom” contract is daadwerkelijk groen. Veel duurzame elektriciteit uit andere landen wordt ten onrechte neergezet als “groen”. Er zeker van zijn dat energiemaatschappijen daadwerkelijk groen zijn? Kies dan het filter “100% groene stroom uit BE”. Jij kan dan alle groene energieleveranciers in Thiaumont vergelijken, tegen de laagste prijs.

Wat jij kunt doen voor een groenere regio
In en rondom de gemeente Attert onderscheiden we verscheidene activiteiten met doelstellingen voor duurzame energie. Denk dan aan windmolens of gezamenlijke zonne-energie initiatieven in de postcoderoos 6717. In deze woonplaats kan je wellicht extra voordelig meewerken met collectieve duurzaamheidsprojecten. De overheid wil ook ons verplichten om het eigen energieverbruik gaan beperken. In zo’n 25 jaar moet Luxemburg helemaal energieneutraal zijn. Wat kan jij zelf doen:

 • Verschillende vormen van isoleren
 • Plaatsen van Zonnepanelen
 • Een warmtepomp laten plaatsen als alternatief van de CV
 • Zonneboiler plaatsen
 • Een biomassaketel als alternatief voor de CV-ketel
 • En het ligt voor de hand: realiseer een besparing op energiegebruik. Zie ook de 5 handige bespaartips of bezoek mijnenergie.be, pricewise.be, aanbieders.be, vreg.be of tariefchecker.be, callmepower.be, test-aankoop.be, energieleveranciers.be. Bezoek ook Eneco abonnement.