Energie vergelijken?

Postcode Type Energiecontract

Energie vergelijken Nobressart

Snel online energie vergelijken in Nobressart? Door gebruik te maken van de energievergelijker check je probleemloos alle verkrijgbare energieleveranciers. Voorbeelden zijn Luminus & Lampirus. Geef de grootte van het huishouden door, vul het geschatte verbruik in, en bekijk welke energieleverancier in Nobressart prijstechnisch het meest interessant is. Voorts tref je op energiehunter.be nuttige informatie informatie over zaken als bijv. het ideale overstapmoment en duurzame verwarmingsbronnen. Tevens geven wij bruikbare bespaartips.

Inhoudsopgave:
Gemeente: Attert
Netbeheerder Elektra:Ieh
Netbeheerder AardgasNiet Beschikbaar
Gemiddelde gastarief (m3) juli 2024€0,424
Gemiddelde stroomtarief (kWh) juli 2024€0,287
Gemiddeld verbruik: 1590 m3 en 3485 kwh
Populaire aanbiederEngie

Overzichtelijk vergelijken

 • Alle populaire providers bij elkaar
 • Jouw gegevens worden niet opgeslagen
 • Besparingen mogelijk tot wel € 245,00.

Gemakkelijk overstappen

 • In 3 minuten online regelen
 • Recht op 14 dagen bedenktijd
 • Inclusief gratis overstapservice

Eneco Engie Essent Luminus
eneco-logo engie-logo essent-logo liminus-logo
Beste keus Betrouwbaar Klantvriendelijk Goede service
Aanbod Gas:
Stroom:
Mazout:
Gas:
Stroom:
Mazout:
Gas:
Stroom:
Mazout:
Gas:
Stroom:
Mazout:
Aanbieding €160+ Korting €50+ Korting €50+ Korting €50+ Korting
Beoordeling
Afsluiten


Welke energieleverancier kiezen in Nobressart?

Er zijn erg veel energieleveranciers actief in Nobressart. Dit varieert van Essent tot en met Ecopower, je kunt terecht bij oneindig veel bedrijven. Hedendaags kun je kiezen uit circa 35 providers. Deze energieleveranciers werken uitsluitend met het stroom- en gas netwerk van Ieh. Het is onuitvoerbaar om alle energieleveranciers objectief te vergelijken. Voor dit scenario kun jij terecht bij de energiesimulator. Benieuwd welke gas & stroom organisaties er beschikbaar zijn? Achterhalen wie de goedkoopste aanbieder van energie in Nobressart is op dit moment? Geef moeiteloos de benodigde gegevens in, selecteer de scherpste aanbieding, en sluit het nieuwe contract binnen 5 minuten af. Check daarnaast de 5 handige bespaartips.

Overstappen naar de goedkoopste energieleverancier
Stroom en gas is bij iedereen hetzelfde. Het maakt niet uit bij welke leverancier je zit, er komt overal stroom uit het stopcontact, en in de winter is het lekker warm in huis. Maar, energie-aanbieders handelen allemaal op hun eigen manier. Is er sprake van een gasstoring, dan is het noodzakelijk dat er snel een monteur komt. Kortom: houd ook rekening met kwaliteit service. Onderaan de streep verlangt iedereen een betaalbare en betrouwbare leverancier. Dat is nooit anders geweest. Met behulp van onze prijzencheck ontdek je direct de goedkoopste energieleverancier van Nobressart, die aansluit bij jouw verbruik. Wil jij bepaalde onderdelen? Dat is mogelijk. Met behulp van filteren in de tool zoek je verrassend eenvoudig een energieovereenkomst dat naadloos aansluit op jouw wensen.
Populaire energiebedrijven in Nobressart

 • Engie: Verschillende termijnen
 • OCTA+: Met aantrekkelijke spaarmodule
 • Lampiris: Zelf verbruik in de gaten houden
 • MEGA: Kennis van zaken over (duurzame) energie
 • Essent: Blog met handige bespaartips
 • Eneco: Gemakkelijke verhuisservice
 • Luminus: Met praktische energie-bespaartips
 • Elegant: Voor de klein- en grootverbruiker
 • Watz: Goede klantenservice
 • Wase Wind: Contact via telefoon, mail en social media
 • Comfort Energy: Transparante prijzen
 • Poweo: Ook flexibele prijzen

Hoe hoog bedragen de energiekosten in en rondom mijn buurt? (Prijzen juli 2024)

De voorwaarden van gas & stroom leveranciers en de onkosten verschillen per regio. De achterliggende reden is dat er allerlei netbeheerders op deze markt werken. Iedere netbeheerder wordt gekenmerkt door weer zijn eigen prijzen voor logistiek en onderhoud van gas en elektra. De netbeheerder van stroom in Nobressart is Ieh. De tarieven die de energiemaatschappij afdraagt aan deze beheerder zijn niet overal hetzelfde. Check de factuur voor de huidige toeslag. In de gemeente Attert wordt de aardgasvervoersinfrastructuur beheerd door Niet Beschikbaar. In het geval van een storing kan je bij hen terecht voor vragen.

Facts and figures Nobressart

 • Provincie: Luxemburg
 • Gemeente: Attert
 • CV Merk: Remeha
 • Aandeel groen: 22,90%
 • Postcode: 6717
 • Verbruik stookolie: 2360 liter

Wat zijn de energieprijzen?

 • Netbeheerder: Ieh
 • Gasregio: Niet Beschikbaar
 • Gastarief M3: €0,424
 • Stroomtarief kwh: €0,287
 • Gem. gasverbruik: 1590 M3
 • Gem. stroomverbruik: 3485 kWh
energie-vergelijken-nobressart

Overstappen van energie in 5 stappen

Benodigde tijd: 5 minuten

Online veranderen van energie binnen 10 minuten.

 1. Schets jouw situatie

  Start met je huis en woningdetails. Daarmee wordt bedoeld; het aantal bewoners, en postcode + huisnummer.

 2. Energieverbruik schatten

  Vul in wat jij verwacht te gebruiken. In Nobressart bedraagt het gemiddelde gebruik ong. 1590 m3 & 3485 kWh. Bezit je een gasloze woning. In dat geval kan je ‘alleen stroom’ kiezen. Heb jij de beschikking over zonnepanelen? Vul het aantal kWh in dat er jaarlijks wordt opgewekt. Deze factoren hebben invloed op de kosten van energie.

 3. Kies herkomst energie en contractduur.

  Zo worden zaken aangeboden als; grijze stroom of misschien wel groene stroom uit België of Europa. Geen voorkeur? Kies dan ‘geen voorkeur’. Rondom prijszekerheid kan men gaan voor producten van 1 jarig tot 5 jarig of modelcontracten. In algemene zin is het een goed idee om eens in de 12 maanden een nieuw jaarcontract te nemen.  

 4. Energieleveranciers vergelijken

  Voorkeuren doorgegeven? Er volgt de resultaatpagina met alle grote energiebedrijven. Bij elk abonnement bekijk je info zoals herkomst energie, looptijd contract, de hoogte van de tarieven van gas en elektra in Nobressart, en de overstapbonus. Selecteer de aanbieder die rijmt met jouw wensenpakket.

 5. Stap online over

  Een passende leverancier gespot? Druk op de groene button. Je browser gaat dan direct naar de pagina van de onderneming. Bijvoorbeeld www.engie.be of natuurlijk www.elegant.be. De door jou gekozen energie-partij neemt het papierwerk uit handen. Altijd een aansluiting voor gas en stroom in Nobressart


Energie besparen dankzij deze 5 tips

Veranderen van energieleverancier in juli 2024 kan in sommige gevallen wel €280 bonus betekenen. Daartegenover, wat kan je nog meer doen voor een lagere energierekening? Via de energiehunter check jij 5 concrete tips die je vandaag nog kunt gebruiken.

 • Bespaaradvies 1: gebruik niet de standby modus
 • Bezuinigadvies 2: doe de koelkast zo veel mogelijk gesloten.
 • Bespaartip 3: zorg ervoor dat je de condensator van de vriezer regelmatig schoon maakt.
 • Bezuinigadvies 4: de gordijnen dicht doen.
 • Bespaartip 5: nooit het licht onnodig aan laten staan.

Onduidelijkheden over gas en stroom vergelijken

Wanneer is het juiste moment om de overstap te regelen?

We ontvangen vaak de vraag: wat is nu het juiste overstapmoment? Onze klantenservice specialisten geven als tip: wacht niet langer en ga overstappen in Nobressart. Op die manier is de besparing het grootst. Belangrijk, kies een geschikt moment. Is je contracttermijn al gepasseerd? 2 maanden voor het verlopen van het contract is het al mogelijk een nieuwe aanbieder te nemen. Contract met bepaalde looptijd? Wacht tot het contract afloopt. Het is een optie om vervroegd over te stappen, doorgaans levert dat wel een boete op. Energiecontract voor onbepaalde tijd? In dat geval kun je wisselen, en er is geen opzegvergoeding. Niet eerder overgestapt? In zo’n geval heb jij een energiecontract met onbepaalde tijd. Jij kan dan vandaag nog gaan overstappen.  

Een meerjarige contract of overeenkomst met flex-tarieven?

Op het moment dat je overstapt van aanbieder kan je diverse opties kiezen: vaste en variabele kosten. Bij vaste energietarieven staan de tarieven vast gedurende de looptijd van je contract. Dit geeft heel veel duidelijkheid, en je komt niet voor verrassingen te staan zodra stroom- en gastarieven stijgen. Bij variabele energietarieven heb je geen prijszekerheid tijdens de contracttermijn. Normaal wijzigen leveranciers hun variabele tarieven in de eerste en zevende maand. Bij het variabele alternatief wordt je dus ook ‘beloond’ als de kosten van gas en stroom dalen.

Adviseren jullie een 1-jarig of meerjarig energiecontract?

Het lijkt in eerste instantie een goed idee: een meerjarig energiecontract in juli 2024 waarbij je heel nauwkeurig weet wat je gaat betalen. En als je geluk hebt wordt je wel beloond met een aantrekkelijke bonus (cashback). Dan moeten we je toch teleurstellen. Voor de energie industrie geldt in beginsel: contracten voor 3 of 5 jaar zijn op lange termijn duurder dan allerlei kortlopende energiecontracten voor Nobressart. In het geval van een lang contract heb je vaak het voordeel van een iets gunstiger tarief. Evenwel, bij een abonnement van 1 jaar krijg je elk jaar zo’n zeer interessante welkomstbonus. En je zult zien dat dit veel goedkoper is.

Ben ik verantwoordelijk voor het contract opzeggen?

Nee, doorgaans verzorgt je toekomstige gas en stroom maatschappij het opzeggen van het huidige contract door middel van de overstapservice. Overstappen kan iedereen zelf doen. Vergelijk de leveranciers met elkaar en neem een nieuwe energieleverancier. Bijv. OCTA+, Lampiris en Belpower. Bij de volgende stap kies je de ingangsdatum (start levering). Je nieuwe gas en stroom organisatie begint op deze dag met het leveren van energie. Stroom en aardgas zullen nooit worden afgesloten.

Hoe is het mogelijk dat jullie goedkoper zijn dan het bedrijf zelf?

Via onze vergelijker bekijk je altijd de beste deals. Wanneer je zelf surft naar bijvoorbeeld www.eni.com, dan kom je tot de ontdekking dat het hier lang niet zo goedkoop is. Hoe is dit mogelijk? Heel eenvoudig: energiebedrijven willen nieuwe aansluitingen scoren. Met behulp van goedkope tarieven en aantrekkelijke welkomstkortingen bereiken ze hogere posities in de vergelijkers. Met dat prijsbeleid zijn ze in staat veel nieuwe klanten aan te sluiten.

Energiebedrijven Nobressart vergelijken

Vergelijk alle energiemaatschappijen in Nobressart en sluit een goed abonnement af voor jullie woning

Duurzame energie in Nobressart

Een groot deel van de bedrijven bieden op dit moment groene stroom in Nobressart. Toch kunnen grote verschillen optreden. De manier van produceren van groene stroom is zeer wisselend. Niet alle “groene energie” komt 100% groen tot stand. Het gros van duurzame elektriciteit uit andere landen wordt foutief “groen” genoemd. Er helemaal zeker van zijn dat leveranciers duurzaam en eerlijk zijn? Kies dan het filter “Groene stroom uit België”. Je kan dan betrouwbare groene energieleveranciers in Nobressart vergelijken, die ook zeer scherpe prijsaanbiedingen hebben.

Wat jij kunt doen voor een groenere regio
In en rondom de gemeente Attert kennen we steeds meer activiteiten die het gebruik van duurzame energie stimuleren. Bijvoorbeeld windmolens of gezamenlijke zonne-energie initiatieven in de postcoderoos 6717. Als inwoner van deze plaats kan je meer en meer tegen een gunstig tarief bijdragen aan dergelijke collectieve duurzame energie initiatieven. Het is natuurlijk ook goed om zelf maatregelen te treffen. Op termijn moet Luxemburg energieneutraal zijn (los van gas). Welke acties jij zelf kunt uitvoeren:

 • Isoleren en HR++ glas
 • Integreren van zonnepanelen
 • Gasloos wonen met de warmtepomp
 • Installeren van een zonneboiler
 • Een biomassaketel of pelletkachel laten installeren
 • Maar misschien wel het belangrijkste: zorg dat je minder gas en stroom verbruikt. Bekijk info over tips om minder gas en stroom te gebruiken of bekijk mijnenergie.be, pricewise.be, energie-vergelijker.be, vreg.be of tariefchecker.be, killmybill.be, test-aankoop.be, energieleveranciers.be. Lees verder alles over Engie abonnement.